προγράμματα PhD του BullNet_Clinic of Reproductive Medicine Τμήμα Κτηνιατρικής, Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης

Η κλινική Clinic of Reproductive Medicine στο Τμήμα Κτηνιατρικής, στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης συμμετέχει σε ένα πρόγραμμα Marie Curie (BullNet) με θεματικό πυρήνα την αναπαραγωγική δραστηριότητα του ταύρου, μαζί με μία μεγάλη ομάδα εργαστηρίων από διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε επίσημα στις 1 Μαρτίου 2024 και οι λεπτομέρειες του προγράμματος βρίσκονται εδώ: https://cordis.europa.eu/project/id/101120104.

Από τις 8 Απριλίου και ως τις 2 Μαΐου 2024, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν το διδακτορικό τους σε ένα από τα 14 διαφορετικά προγράμματα PhD του BullNet μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους. Η διαδικασία υποβολής αίτησης καθώς και οι λεπτομέρειες για τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο https://euraxess.ec.europa.eu/jobs/210199#requirements.

Οι θέσεις είναι ανοιχτές για υποψηφίους οποιασδήποτε εθνικότητας. Η θεματική των 14 διδακτορικών προγραμμάτων είναι αρκετά ευρεία (από μικροβιολογία και φυσιολογία σπέρματος μέχρι ανάλυση δεδομένων).

Επίσης η Dr. Ελένη Μάλαμα (Research assistant) είναι διαθέσιμη στην επικοινωνία σχετικά με το πρόγραμμα για τους ενδιαφερόμενους στη διεύθυνση Clinic of Reproductive Medicine, Vetsuisse Faculty, University of Zurich, AgroVet-Strickhof, EHB E22.2, Eschikon 27, CH – 8315 Lindau και στα e-Mail:eleni.malama@uzh.ch, emalama@vetclinics.uzh.ch

  • ΓΕΝΙΚΑ (700)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (221)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (839)