Πληροφορίες για τις ηλεκτρονικές εξετάσεις (elearning) στις Παθολογίες των Ζώων Συντροφιάς (Κλινική άσκηση στα ζώα συντροφιάς 10ου εξαμήνου και 8V ΠΠΣ)

Οι εξετάσεις της Πρακτικής Εξάσκησης στην Παθολογία των ζώων συντροφιάς του 10ου εξαμήνου – κύκλος 8V, θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας elearning, την πρώτη ημέρα (Δευτέρα) και μέσω Zoom (προφορικές εξετάσεις) την επόμενη (Τρίτη).

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους τα εξής:

  • Η εξέταση των πρακτικών του μαθήματος Κλινική άσκηση στα ζώα συντροφιάς του 10ου εξαμήνου (και του 8V του ΠΠΣ) περιλαμβάνει εξέταση μέσω elearning και προφορικές εξετάσεις μέσω Zoom. Στην εξέταση μέσω elearning θα υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο περιστατικών και οι φοιτητές θα κληθούν να απαντήσουν σε συγκριμένα ερωτήματα πάνω στα περιστατικά αυτά, με τη μορφή multiple choice. Οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική εξέταση θα έχουν δικαίωμα να δώσουν την επόμενη ημέρα τις προφορικές εξετάσεις μέσω Zoom. Δεν απαιτείται προβιβάσιμος βαθμός στην ηλεκτρονική εξέταση για συμμετοχή στις προφορικές εξετάσεις (σε κάθε είδος εξέτασης αντιστοιχεί το 50% της βαθμολογίας).
  • Οι σύνδεσμοι για την εξέταση μέσω Zoom για τις προφορικές εξετάσεις του 10ου εξαμήνου (ποια ώρα θα εξεταστεί ο κάθε φοιτητής) θα σταλούν μετά το τέλος της ηλεκτρονικής εξέτασης σε κάθε φοιτητή ξεχωριστά. Οι φοιτητές θα εξεταστούν σε ένα από τα μέλη ΔΕΠ της Παθολογίας ΖΣ. Ο διαχωρισμός των φοιτητών ανά εξεταστή γίνεται παραδοσιακά με κλήρωση και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα αλλαγής (κυρίως για λόγους προγραμματισμού). Για την εξέταση οι φοιτητές θα πρέπει να μπορούν να συνδεθούν με κάμερα και μικρόφωνο ώστε να μπορεί να γίνει η  εξέταση.
  • Σημαντικό!: Η πρώτη ερώτηση της ηλεκτρονικής εξέτασης (Δευτέρα) θα είναι η συμπλήρωση του email από τον κάθε φοιτητή, για διευκόλυνση της αποστολής στη συνέχεια των συνδέσμων μέσω Zoom. Παρακαλούνται οι φοιτητές να συμπληρώσουν σωστά το email τους για να μην γίνει κάποιο λάθος στην αποστολή των συνδέσμων.
  • Οι φοιτητές θα πρέπει να αυτοεγγραφούν, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμένοι, στο μάθημα «Κλινική άσκηση στα Ζώα συντροφιάς (10 εξάμηνο)» . Αν για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η αυτοεγγραφή, θα πρέπει να σταλεί email στον κ. Κουτίνα Χρήστο μέχρι την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου το βράδυ για να γίνει από εκείνον η εγγραφή του φοιτητή στο μάθημα.
  • Η ηλεκτρονική εξέταση θα γίνει με τη μορφή multiple choice, 4-5 επιλογών, με χρονικό διάστημα για κάθε ερώτηση τα 50 δευτερόλεπτα, και με δυνατότητα επιστροφής σε προηγούμενες ερωτήσεις για αλλαγή ή συμπλήρωση της απάντησης. Οι σωστές απαντήσεις δεν θα είναι διαθέσιμες και η τελική βαθμολογία θα ανακοινωθεί από τη γραμματεία και όχι στο τέλος κάθε εξέτασης (όπως δηλαδή γίνεται και στα γραπτά με φυσική παρουσία των φοιτητών).

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Από την Παθολογία Ζώων Συντροφιάς

  • ΓΕΝΙΚΑ (702)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (222)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (839)