ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (Master/MPhil/PhD) & ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΜΔΕ), ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022-23 (28.2.2022)

Στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί ανακοίνωση σχετικά με το πρόγραμμα υποτροφιών προς Έλληνες/Ελληνίδες και απόφοιτους/-ες ελληνικών πανεπιστημίων/κατόχους απολυτηρίου ελληνικού λυκείου με νόμιμη άδεια διαμονής στην Ελλάδα, για το ακαδημαικό έτος 2022-23, του Ιδρύματος Ωνάση.

Θα χορηγηθούν

Α.  60 υποτροφίες για σπουδές Β (Master, MPhil) και Γ (PhD) κύκλου, σε ειδικεύσεις των ανθρωπιστικών επιστημών, των κοινωνικών επιστημών, των επιστημών μηχανικού και τεχνολογίας, των φυσικών & γεωργικών επιστημών, της ιατρικής & των επιστημών υγείας, σε οποιαδήποτε χώρα του εξωτερικού (Ευρώπη, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ/Καναδάς, Άλλες)

Β.  10 υποτροφίες για σπουδές Β κύκλου (ΜΔΕ), σε δημόσιο Πανεπιστήμιο της Ελλάδας, στις ειδικεύσεις: Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία & Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, Ψηφιακές Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση, Αστικός Σχεδιασμός, Περιβαλλοντική Μηχανική και Τεχνολογία, Αναλυτική Μεγάλων Δεδομένων, Τεχνητή Νοημοσύνη, Ναυτιλιακή Διοικητική, Οικονομικά και Διοίκηση της Υγείας, Μοριακή Βιοϊατρική και Βιοκαινοτομία.

Προθεσμία υποβολής αποκλειστικά ηλεκτρονικής αίτησης, με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, είναι η 28η Φεβρουαρίου 2022.

Προθεσμία υποβολής, κατά περίπτωση Α, της οριστικής αποδοχής από το Πανεπιστήμιο του εξωτερικού /Υπεύθυνης Δήλωσης κόστους σπουδών ή κατά περίπτωση Β, της νέας προκήρυξης επιδιωκόμενου προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών ελληνικού δημοσίου πανεπιστημίου, είναι η 31η Μαϊου 2022.

  • ΓΕΝΙΚΑ (696)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (220)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (114)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (833)