Τελετή Υποδοχής πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2021_2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας θα υποδεχθεί τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες τη ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 στην Τελετή Υποδοχής που θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο “ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ” στις 10.00 π.μ.

Μπορείτε να δείτε τον Οδηγό Σπουδών Τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ 2021-2022

Επίσης, μπορείτε να παρακολουθήσετε το  εισαγωγικό βίντεο των  ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχει το Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης ΑΠΘ.

Σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται με φυσική παρουσία, συμμετέχουν υποχρεωτικά μόνο φυσικά πρόσωπα που έχουν εμβολιαστεί, νοσήσει ή διαγνωστεί αρνητικοί σε εργαστηριακό έλεγχο για κορωνοϊό COVID-19 με τη μέθοδο PCR ή Rapid Test, με τις ειδικότερες προϋποθέσεις της Κ.Υ.Α.  (ΦΕΚ B΄4406/24-9-2021). Επίσης, κάθε φυσικό πρόσωπο που συμμετέχει σε εκπαιδευτική διαδικασία με φυσική παρουσία, υποχρεούται να φέρει σε έντυπη μορφή το απαιτούμενο, ανά περίπτωση, Πιστοποιητικό ή Βεβαίωση που αποδεικνύει την πλήρωση των παραπάνω προϋποθέσεων, καθώς και σχετικό Έγγραφο Ταυτοπροσωπίας.

Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλα τα φυσικά πρόσωπα: α) σε όλους τους χώρους που διεξάγεται δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία, β) σε όλους τους εσωτερικούς χώρους των Α.Ε.Ι. και τους εσωτερικούς κοινόχρηστους χώρους φοιτητικών εστιών, και γ) σε όλους τους εξωτερικούς χώρους των Α.Ε.Ι. όπου παρατηρείται συνωστισμός.

 

 

 

 

  • ΓΕΝΙΚΑ (690)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (218)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (112)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (829)