2ο Ετήσιο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Εξειδίκευσης στην Κτηνιατρική Μικροβιολογία

Το European College of Veterinary Microbiology διοργανώνει το 2ο ετήσιο συνέδριό του διαδικτυακά στις 25-27 Οκτωβρίου 2020 (https://icecvm2020conf.org/).

Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι εξ αποστάσεως, οποιαδήποτε ώρα εντός της περιόδου διεξαγωγής του, και η παραλαβή του πιστοποιητικού συμμετοχής θα γίνεται αυτόματα με την παρακολούθηση του 60% του προγράμματος. Το συνέδριο θα διεξαχθεί σε ειδικά σχεδιασμένες εικονικές αίθουσες, κάποιες από τις οποίες θα χρησιμοποιηθούν για ανάρτηση πόστερ και ενημερωτικού υλικού χορηγών. Η συμμετοχή και η υποβολή εργασιών γίνονται υπό πολύ ευνοϊκούς όρους λόγω του χαμηλού κόστους συμμετοχής και του υψηλού ποσοστού αποδοχής των εργασιών που υποβάλλονται, δεδομένου ότι δεν υφίστανται οι συνηθισμένοι χρονικοί περιορισμοί.

Επισημαίνεται ότι η Επιστημονική Επιτροπή του συνεδρίου αποτελείται από διεθνούς κύρους επιστήμονες με εξειδίκευση στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο, ενώ οι προσκεκλημένοι ομιλητές θα αναφερθούν αποκλειστικά σε θέματα σχετικά με τον ζωονοτικό χαρακτήρα της COVID-19 καθώς και στα πιο πρόσφατα δεδομένα της μετάδοσής της στα ζώα.

Μην χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, και να απολαύσετε ένα πλούσιο συνεδριακό πρόγραμμα από την άνεση και την ασφάλεια του σπιτιού σας.

  • ΓΕΝΙΚΑ (415)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (112)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (67)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (52)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (450)