Μήνυμα Προέδρου ενόψει έναρξης της ακαδημαϊκής χρονιάς 2021-2022

Αγαπητές φοιτήτριες και Αγαπητοί φοιτητές,

Εύχομαι σε όλες/όλους καλή ακαδημαϊκή χρονιά με Υγεία και Πρόοδο.

Την προσεχή Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2021 ξεκινούν τα μαθήματα των χειμερινών εξαμήνων, σύμφωνα με τα ωρολόγια προγράμματα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Όλα τα μαθήματα θα διεξαχθούν δια ζώσης, σύμφωνα με το ΦΕΚ_4406_2021. Επιπλέον οδηγίες και πληροφορίες για τον καθορισμό των ομάδων και λεπτομέρειες για το ωρολόγιο πρόγραμμα, θα δίνονται από τους διδάσκοντες και θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Η επάνοδος σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας είναι δύσκολη και απαιτεί για άλλη μια φορά την υπεύθυνη στάση όλων μας. Είναι απαραίτητο να εφαρμόσουμε όλα εκείνα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας, έτσι ώστε στο τέλος να ολοκληρώσουμε και αυτή τη χρονιά την προσπάθεια με επιτυχία.

Οι Υπεύθυνοι Covid-19 του Τμήματος, οι συνάδελφοι κα Β. Σιάρκου, Αναπλ. Καθηγήτρια και κ. Μ. Πατσίκας, Καθηγητής έχουν επιμεληθεί το επικαιροποιημένο έγγραφο που περιλαμβάνει μέτρα κατά του Covid-19 αλλά και χρήσιμες οδηγίες ασφάλειας. Τους ευχαριστώ θερμά για τη συμβολή τους.

Η είσοδος στους χώρους του Τμήματος στο κτήριο της Πανεπιστημιούπολης θα γίνεται από την οδό Αγ. Δημητρίου και από την πλαϊνή είσοδο του Τμήματος (εν. Αμφιθ. Χριστοδούλου) και η είσοδος στο κτήριο των Κλινικών θα γίνεται από την οδό Σαπφούς (κεντρική είσοδος κλινικών). Παρακαλώ να αποφεύγετε τη χρήση της κεντρικής εισόδου στην Πανεπιστημιούπολη, καθώς ο έλεγχος των πιστοποιητικών ή βεβαιώσεων από τους αρμόδιους υπαλλήλους του ΑΠΘ θα γίνεται στα προαναφερθέντα σημεία εισόδου. Για τη διευκόλυνση όλων παρακαλώ να έχετε τα παραπάνω έγγραφα σε έντυπη μορφή, μαζί με τα έγγραφα ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, φοιτητική ταυτότητα ή διαβατήριο).

Στο διάστημα 11 με 15 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη ομάδας αξιολογητών – μελών της EAEVE (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Αξιολόγησης Ιδρυμάτων Κτηνιατρικών Σπouδών – European Association of Establishments of Veterinary Education – EAEVE). Το Τμήμα μας έχει ήδη αξιολογηθεί θετικά δυο φορές από την παραπάνω ανεξάρτητη Ευρωπαϊκή Αρχή. Τα οφέλη της αξιολόγησης αντικατοπτρίζονται τόσο στους αποφοίτους Κτηνιάτρους μας, όσο και στη φυσιογνωμία του Ιδρύματός μας.

Η ενεργός συμμετοχή όλων μας στην προσπάθεια αυτή είναι απαραίτητη.

 

Με εκτίμηση

Π. Φορτομάρης

 

 

  • ΓΕΝΙΚΑ (690)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (218)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (112)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (829)