Ανακοίνωση για την εξέταση των Πρακτικών στην Κλινική Άσκηση των Ζώων Συντροφιάς – Παθολογία Ζώων Συντροφιάς (10ο εξάμηνο και 8V)

Οι εξετάσεις της Πρακτικής Εξάσκησης στην Παθολογία των ζώων συντροφιάς του 10ου εξαμήνου – κύκλος 8V, θα γίνουν μέσω της πλατφόρμας elearning, την πρώτη ημέρα (Τετάρτη 21/7/2021) και δια ζώσης (προφορικές εξετάσεις) την επόμενη (Πέμπτη 22/7/2021).

Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν υπόψιν τους τα εξής:

  • Η εξέταση των πρακτικών του μαθήματος Κλινική άσκηση στα ζώα συντροφιάς του 10ου εξαμήνου (Α ομάδα) περιλαμβάνει εξέταση μέσω elearning και προφορικές εξετάσεις δια ζώσης. Στην εξέταση μέσω elearning θα υπάρχουν φωτογραφίες ή βίντεο περιστατικών και οι φοιτητές θα κληθούν να απαντήσουν σε συγκριμένα ερωτήματα πάνω στα περιστατικά αυτά, με τη μορφή multiple choice. Οι συμμετέχοντες στην ηλεκτρονική εξέταση θα έχουν δικαίωμα να δώσουν την επόμενη ημέρα τις προφορικές εξετάσεις. Δεν απαιτείται προβιβάσιμος βαθμός στην ηλεκτρονική εξέταση για συμμετοχή στις προφορικές εξετάσεις (σε κάθε είδος εξέτασης αντιστοιχεί το 50% της βαθμολογίας).
  • Οι φοιτητές του 8V του ΠΠΣ θα εξεταστούν αποκλειστικά δια ζώσης στις 22 Ιουλίου 2021 (δεν θα χρειαστεί να δώσουν το elearning μέρος της εξέτασης)
  • Οι επί πτυχίω φοιτητές του ΝΠΣ θα εξεταστούν και στα δύο μέρη της εξέτασης (21-22 Ιουλίου), σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής. Στις 21/7 η εξέταση είναι μέσω elearning και εκ παραδρομής γράφτηκε ότι είναι δια ζώσης στο πρόγραμμα που ανάρτησε η γραμματεία.
  • Στους φοιτητές των οποίων η αίτηση για εξ’ αποστάσεως εξέταση στα πρακτικά έχει γίνει δεκτή από τη γραμματεία, θα σταλεί σύνδεσμος Zoom αμέσως μετά την ηλεκτρονική εξέταση (slides elearning). Εξαίρεση αποτελούν οι φοιτητές του 8V του ΠΠΣ (μόνο εξέταση μέσω Zoom).
  • Οι φοιτητές πρέπει να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του COVID-19. Επιπλέον, θα πρέπει να προσέλθουν με αρνητικό self-test.
  • Η λίστα με τους εξεταστές στους οποίους θα εξεταστούν οι φοιτητές θα αναρτηθούν μετά το τέλος της ηλεκτρονικής εξέτασης . Οι φοιτητές θα εξεταστούν σε ένα από τα μέλη ΔΕΠ της Παθολογίας ΖΣ. Ο διαχωρισμός των φοιτητών ανά εξεταστή γίνεται παραδοσιακά με κλήρωση και δεν θα υπάρχει καμία δυνατότητα αλλαγής (κυρίως για λόγους προγραμματισμού).
  • Οι φοιτητές θα πρέπει να αυτοεγγραφούν, αν δεν είναι ήδη εγγεγραμένοι, στο μάθημα «Κλινική άσκηση στα Ζώα συντροφιάς (10 εξάμηνο)» . Αν για κάποιο λόγο δεν είναι δυνατή η αυτοεγγραφή, θα πρέπει να σταλεί email στον κ. Κουτίνα Χρήστο μέχρι και την Τρίτη 20/7/2021 το βράδυ, για να γίνει από εκείνον η εγγραφή του φοιτητή στο μάθημα. Δεν απαιτείται δήλωση για πρόθεση εξέτασης.
  • Η ηλεκτρονική εξέταση θα γίνει με τη μορφή multiple choice, 4-5 επιλογών, με χρονικό διάστημα για κάθε ερώτηση τα 50 δευτερόλεπτα, και με δυνατότητα επιστροφής σε προηγούμενες ερωτήσεις για αλλαγή ή συμπλήρωση της απάντησης. Οι σωστές απαντήσεις δεν θα είναι διαθέσιμες και η τελική βαθμολογία θα ανακοινωθεί από τη γραμματεία και όχι στο τέλος κάθε εξέτασης (όπως δηλαδή γίνεται και στα γραπτά με φυσική παρουσία των φοιτητών).

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Από την Παθολογία Ζώων Συντροφιάς

  • ΓΕΝΙΚΑ (696)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (220)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (833)