ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ 2ο ΦΟΡΟΥΜ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

Αγαπητές Κυρίες, Αγαπητοί Κύριοι

Εκ μέρους του Προέδρου του Κέντρου για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό, Καθηγητή κ. Πέτρου Στάγκου, σας διαβιβάζω πρόσκληση στο 2ο Φόρουμ Θεσσαλονίκης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, με την παράκληση να προωθηθεί σε όλα τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματός σας.
Το Φόρουμ συνδιοργανώνεται από το Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό (ΚΕΝοΠ), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ), τη Νομική Σχολή ΑΠΘ και τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης (ΔΣΘ), με θέμα:

«Έμφυλες Ανισότητες και Δικαιώματα των Γυναικών στη σημερινή Ελλάδα»

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, καθηγητής κ. Νίκος Παπαϊωάννου και η Γενική Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κα Μαρία Συρεγγέλα.

Λόγω της πανδημίας COVID-19 το Φόρουμ θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 (ώρα έναρξης: 17:00), με δυνατότητα εξ αποστάσεως παρακολούθησης των εργασιών του μέσω live streaming στον σύνδεσμο: <https://www.auth.gr/video/28579>.

Υποβολή τυχόν ερωτήσεων υπό μορφή σχολίου θα είναι δεκτές κατά τη ζωντανή μετάδοση από τη σελίδα Facebook του ΚΕΝοΠ <Κέντρο για τον Ευρωπαϊκό Νομικό Πολιτισμό: https://www.facebook.com/celc.auth.law>

Επισυνάπτονται η Αφίσα και το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης.

2ο ΦΟΡΟΥΜ_ΑΦΙΣΑ

2ο ΦΟΡΟΥΜ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

  • ΓΕΝΙΚΑ (696)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (220)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (833)