Θέση εργασίας : 1 μισθωτός κτηνίατρος

Θέση εργασίας : 1 μισθωτός κτηνίατρος

Κτηνιατρική κλινική στο Montigny-le-Roi, αγροτική κοινότητα της Haute Marne, κτηνοτροφική ζώνη του Bassigny, ψάχνει 1 κτηνίατρο μισθωτό πλήρους απασχόλησης.

Η τωρινή ομάδα αποτελείται από 3 κτηνιάτρους και 3 βοηθούς κτηνιάτρου.

Η βασική πελατεία της κλινικής είναι μικτή: 50% μεγάλα μηρυκαστικά κυρίως γαλακτοπαραγωγής και 50% ζώα συντροφιάς.

Μικρότερη δραστηριότητα στους τομείς των μικρών μηρυκαστικών, αυτοψιών/εκτιμήσεων, τεχνητών σπερματεγχύσεων και ιπποειδών που επιθυμούμε να αναπτύξουμε. Ελάχιστα ανεπτυγμένη δραστηριότητα όσων αφορά τα εξωτικά ζώα.

Οι εγκαταστάσεις στις οποίες εργαζόμαστε είναι σύγχρονες και ευρύχωρες, με αίθουσα αναμονής, εξεταστήρια, θαλάμους νοσηλείας ( σκύλων, γατών, λοιμωδών νοσημάτων), χειρουργείο, θάλαμο παραγωγικών ζώων.Η κλινική είναι εξοπλισμένη με αιματολογικό και βιοχημικό αναλυτή, μικροσκόπια, δυνατότητα για μικροβιολογικές και κοπρανολογικές εξετάσεις, ακτινογραφικό μηχάνημα, υπέρηχο για ζώα συντροφιάς και υπέρηχο για παραγωγικά ζώα.

Περιγραφή της θέσης εργασίας: 1 θέση μικτής πρακτικής 50% ζώα συντροφιάς 50% παραγωγικά ζώα

Μια νυχτερινή βάρδια κάθε εβδομάδα και μια Σαββατοκυριακή βάρδια κάθε μήνα. Μία μέρα ρεπό την εβδομάδα πέραν της Κυριακής και με δυνατότητα για 1 τετραήμερο (εκτεταμένο ΣΚ) μία φορά τον μήνα.

Επιθυμητό προφίλ: Κτηνίατρος για μικτή πρακτική, αρχάριοι δεκτοί, με βασικές γνώσεις γαλλικών. Ικανός να εργαστεί σε ομάδα σε περιβάλλον ήρεμο και χωρίς άγχος αλλά με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα.

Συμβόλαιο ορισμένου ή αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης. Μισθός ανάλογος με την εμπειρία, δεξιότητες και βάρδιες ( για περισσότερες πληροφορίες https://www.vetojob.fr/page/salaires-en-2020-114.html)

Θέση άμεσα διαθέσιμη, η κλινική προσφέρει προσωρινό κατάλυμα και διαθέτει αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις στις φάρμες και υπηρεσιακό τηλεφωνο.

  • ΓΕΝΙΚΑ (696)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (220)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (834)