ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ “ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ”.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ” ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ».

Οι εξετάσεις του μαθήματος ” ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΥΔΑΤΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΩΝ” θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26/2/2021 και ώρα 13:15. Οι εξετάσεις θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας Zoom με την αποστολή, τη παραμονή, του σχετικό link. Η μορφή των εξετάσεων (κουίζ ή σύντομες απαντήσεις ή ανάπτυξη θέματος) θα εξαρτηθεί από τον τελικό αριθμό των συμμετεχόντων στις εξετάσεις.

Για το σκοπό αυτό κρίνονται απαραίτητες οι ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 22/2/2021 ΕΩΣ και Πέμπτη 25/2/2021 και ώρα 12:00 π.μ., στο email: karamanl@vet.auth.gr με τη χρήση των ιδρυματικών λογαριασμών γράφοντας απλά το ονοματεπώνυμο και τη λέξη ΥΔΑΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Οι φοιτητές (ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ) θα εξεταστούν γραπτώς σε θέματα που θα τους αποσταλούν μέσω των ιδρυματικών τους email, την ώρα έναρξης των εξετάσεων (Παρασκευή 26/2/2021 και ώρα 13:15) και με περιορισμένη χρονική διάρκεια για τις απαντήσεις τους.

Υπενθυμίζεται – σύμφωνα με τις δηλώσεις για συμμετοχή σε ηλεκτρονικές εξετάσεις – ότι θα υπάρχει ηλεκτρονικός έλεγχος λογοκλοπής (αντιγραφή, copy-paste, plagiarism) μέσω του συστήματος Turnitin που διαθέτει και για τον σκοπό αυτό το Α.Π.Θ.. Η χρήση κάμερας θεωρείται απαραίτητη.

  • ΓΕΝΙΚΑ (696)
  • ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ – ΜΕΛΗ ΔΕΠ (220)
  • ΕΠΕΙΓΟΥΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ (102)
  • ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ – ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ (115)
  • ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ (833)