ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ & ΕΓΓΡΑΦΑ

Διαλέξεις και σημειώσεις μαθημάτων

Γενικά για τις σημειώσεις και τα συγγράμματα

Δείτε τον κατάλογο των προτεινόμενων διδακτικών συγγραμμάτων στον σύνδεσμο του ηλεκτρονικού συστήματος διανομής συγγραμάτων “ΕΥΔΟΞΟΣ”.

Το Τμήμα παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα εύρεσης σημειώσεων διάφορων μαθημάτων στο Διαδίκτυο, μέσω της πλατφόρμας elearning που υποστηρίζει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Επισκεφθείτε τη σελίδα του elearning για να δείτε τα παρεχόμενα μαθήματα.

Αρχεία

Σημειώσεις ορθοπαιδικής εξέτασης σκύλου και γάτας 5ου εξαμήνου.

προστέθηκε στις 20/10/14
Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις ορθοπαιδικής εξέτασης σκύλου και γάτας του μαθήματος “Κλινική εξέταση και διαγνωστική” – 8ος (Ι) κύκλος – 5ο εξάμηνο.

Σημειώσεις ιπποειδών 6ου-7ου-8ου εξαμήνου

προστέθηκε στις 12/3/13
Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις ιπποειδών για το 6o, 7o και 8ο εξάμηνο.

8ο εξάμηνο

προστέθηκε στις 5/4/14
Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις Ορθοπαιδικής (επιλέξτε εδώ για ασπρόμαυρα αρχεία) για το 8ο εξάμηνο.

προστέθηκε στις 7/6/12
Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις Κτηνιατρικής Εξωτικών & ‘Αγριων Ζώων για το 8ο εξάμηνο.

προστέθηκε στις 17/5/11
Μπορείτε να κατεβάσετε τις σημειώσεις για το 8ο εξάμηνο.

Σημειώσεις Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας

Παρακαλούνται οι φοιτητές που θέλουν να παραλάβουν τις ηλεκτρονικές σημειώσεις του μαθήματος να εγγραφούν στο σύστημα elearning.

7ο εξάμηνο

Μπορείτε να κατεβάσετε την ύλη για τον 7ο (IV) κύκλο – Επιστήμη τροφίμων ΙΙΙ – 1η ενότητα (Οργάνωση και λειτουργία σφαγείων. Παραγωγή και διασφάλιση της ποιότητας του κρέατος. Υγιεινή και επιθεώρηση του κρέατος), και τον 7ο (IV) κύκλο – Επιστήμη τροφίμων ΙΙΙ – 2η ενότητα (Παραγωγή και διασφάλιση της Υγιεινής και της Ποιότητας των προϊόντων με βάση το κρέας).

6ο εξάμηνο

Μπορείτε να κατεβάσετε την ύλη για τις «Γενικές Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας των Τροφίμων Ζ.Π.» – 7ος (ΙΙ) Κύκλος – Επιστήμες τροφίμων ΙΙ – Ενότητα μία.

5ο εξάμηνο

Μπορείτε να κατεβάσετε το video του εργαστηρίου εκμάθησης ραφών. Για αποθήκευση, πατήστε δεξί κλικ πάνω στον σύνδεσμο, και αποθήκευση ως/save as.

προστέθηκε στις 6/12/12
Μπορείτε να κατεβάσετε το αρχείο σημειώσεων της Προπαιδευτικής για το 5ο εξάμηνο.

Χρήσιμα έγγραφα Τμήματος

Μπορείτε να επιλέξετε τα εξής έγγραφα:

Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink


Deprecated: Theme without footer.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. Please include a footer.php template in your theme. in /var/www/vhosts/www.vet.auth.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4977