ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΝΗΣΙΔΕΣ Η/Υ

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη του Τμήματος στεγάζεται στη νέα πτέρυγα του κτιρίου της Κτηνιατρικής στην Πανεπιστημιούπολη.

Η Βιβλιοθήκη είναι μέλος του Συστήματος Βιβλιοθηκών του Α.Π.Θ. Δικαίωμα δανεισμού βιβλίων έχουν όλα τα μέλη του Συστήματος που έχουν κάρτα Βιβλιοθήκης. Επίσης, είναι μέλος του προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» που οργανώνεται και συντονίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης με αντικείμενο τον δια-δανεισμό άρθρων από το εσωτερικό. Ο κατάλογος της συλλογής της Βιβλιοθήκης περιλαμβάνεται στον ενιαίο ηλεκτρονικό κατάλογο του Α.Π.Θ., στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://ipac.lib.auth.gr.

Υπεύθυνος
Μπατζίας Γεώργιος

Προσωπικό
Στ. Ξεπαπαδάκη, Τηλ.: 231 099 9856 , e-mail: xepapada@vet.auth.gr
Δ. Τσακούμης, Τηλ.: 231 099 9832, e-mail: dtsakoum@vet.auth.gr

Ωράριο λειτουργίας

Κεντρική Βιβλιοθήκη
Δευτέρα και Τετάρτη 9:00 – 20:00
Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 08:00 – 16:00
Διεύθυνση Επικοινωνίας

Βιβλιοθήκη Τμήματος Κτηνιατρικής Α.Π.Θ.
Πανεπιστημιούπολη
541 24 Θεσσαλονίκη

Νησίδες Η/Υ

Η κεντρική νησίδα Η/Υ του Τμήματος περιλαμβάνει 18 Η/Υ και στεγάζεται σε χώρο του ισογείου στο νέο κτίριο του Τμήματος στην Πανεπιστημιούπολη, κοντά στη Γραμματεία του Τμήματος. Λειτουργεί καθημερινά τις ώρες 11.00-18.00. Την επίβλεψη της λειτουργίας της είχαν συνεργάτες που είχαν προσληφθεί στο πλαίσιο του προγράμματος ΕΠΕΑΕΚ ΙΙ. Δυστυχώς, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε στις 31.12.2005. Γίνονται προσπάθειες να βρεθούν τρόποι για την απρόσκοπτη λειτουργία της νησίδας.

Για την πρόσβαση στις νησίδες, οι φοιτητές πρέπει να δημιουργήσουν τον προσωπικό λογιαριασμό τους. Για τη δημιουργία λογαριασμού, ο κάθε φοιτητής πρέπει να παρουσιαστεί στο Κέντρο Λειτουργίας Δικτύου του ΑΠΘ που στεγάζεται στον 1ο όροφο του Βιολογικού. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες καθώς και για τα σχετικά δικαιολογητικά που χρειάζεστε προκειμένου να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας.

Να σημειωθεί ότι με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, σας επιτρέπεται η χρήση ποικίλων πηγών και η πρόσβαση σε βιβλιοθήκες μέσω του Διαδικτύου που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, μελέτες και έγγραφα σχετικά με τον τομέα των σπουδών σας.

Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink


Deprecated: Theme without footer.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. Please include a footer.php template in your theme. in /var/www/vhosts/www.vet.auth.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4977