ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

KATATAΚΤΗΡΙΕΣ_2020_2021_ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

COVID19_ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ_ΟΔΗΓΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Αίτηση ακαδ. έτους 2020-2021

Οι αιτήσεις κατατίθενται στη Γραμματεία 1-15 Νοεμβρίου 2020 και μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής για τις κατατακτήριες εξετάσεις. Συνημμένα με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίσετε φωτοτυπία ταυτότητας και φωτοτυπία του πτυχίου. Η αίτηση με τα συνημμένα μπορούν να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε μέσω courier ή συστημένης επιστολής στην παρακάτω διεύθυνση:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
541 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

_________________________________________________________________________________________________

Γενικές πληροφορίες κατατακτηρίων εξετάσεων

Μπορείτε να δείτε το ΦΕΚ σχετικά με τις κατατάξεις πτυχιούχων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ποσοστά

Το ποσοστό των κατατάξεων των πτυχιούχων Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή ισοτίμων προς αυτά, Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε., της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων κάθε ακαδημαϊκού έτους σε κάθε Τμήμα Πανεπιστημίου, Τ.Ε.Ι. ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.

Εξετάσεις

Οι κατατακτήριες εξετάσεις διενεργούνται κατά το διάστημα από 1 έως 20 Δεκεμβρίου κάθε έτους και το πρόγραμμα ανακοινώνεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Τμήματος 8 ημέρες πριν από την εξέταση του πρώτου μαθήματος.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ανακοινώνεται πέντε (5) μέρες πριν από την εξέταση του μαθήματος.

Κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν απαραιτήτως μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Εξεταζόμενα μαθήματα – ύλη

Εξεταζόμενα μαθήματα ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Ύστερα από απόφαση της Συνέλευσης 633/14-4-2020 του Τμήματος Κτηνιατρικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ ορίζονται ως εξεταζόμενα μαθήματα για τις κατατάξεις πτυχιούχων στο Τμήμα Κτηνιατρικής (ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ) του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 τα εξής:

  • Βιολογία Ζώων
  • Στοιχεία Φυσιολογίας
  • Μοριακή Βιολογία – Γενετική

Η ΥΛΗ των μαθημάτων είναι :

ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΖΩΩΝ_2020_2021

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ_2020_2021

ΜΟΡΙΑΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΕΤΙΚΗ_2020_2021

Εγγραφές επιτυχόντων κατατακτήριων εξετάσεων

Οι φοιτητές/-τριες που εισάγονται στο Τμήμα Κτηνιατρικής με τη διαδικασία των κατατακτήριων εξετάσεων, εγγράφονται μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έως την λήξη του χειμερινού εξαμήνου. Εγγράφονται στο 1ο εξάμηνο σπουδών χωρίς το δικαίωμα να παρακαθήσουν στις εξετάσεις, καθώς δεν έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τα εργαστήρια των μαθημάτων του 1ου εξαμήνου, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος (Συνέλευση αρ: 505/21.05.2013).

Αίτηση

Οι αιτήσεις κατατίθενται στη Γραμματεία 1-15 Νοεμβρίου κάθε έτους και μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής για τις κατατακτήριες εξετάσεις. Συνημμένα με την αίτηση θα πρέπει να προσκομίσετε φωτοτυπία ταυτότητας και φωτοτυπία του πτυχίου. Η αίτηση με τα συνημμένα μπορούν να κατατεθούν είτε αυτοπροσώπως στη Γραμματεία του Τμήματος, είτε μέσω courier ή συστημένης επιστολής στην παρακάτω διεύθυνση:

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ
541 24 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ-ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ-2019-2020-ΝΕΟ [2 12 2019]

Αποτελέσματα κατατακτήριων εξετάσεων 2019-2020

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ_ιστοσελίδα

Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink


Deprecated: Theme without footer.php is deprecated since version 3.0.0 with no alternative available. Please include a footer.php template in your theme. in /var/www/vhosts/www.vet.auth.gr/httpdocs/wp-includes/functions.php on line 4977