Ανακοίνωση

26/09/2019

Ο Διευθυντής και τα μέλη ΔΕΠ, καλωσορίζουν τους φοιτητές του 7ου εξαμήνου στην Κλινική των Ζώων Συντροφιάς (ΚΖΣ) και τους εύχονται καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

Για την ευκολότερη προσαρμογή στη λειτουργία της ΚΖΣ αλλά και τη ομαλότερη ροή της εκπαιδευτικής διαδικασίας, γνωστοποιούνται τα παρακάτω:

1. Η ώρα του ελέγχου των παρουσιών στις διάφορες Μονάδες της ΚΖΣ είναι στις 9.15 π.μ. Οι φοιτητές κατά την ώρα αυτή πρέπει να βρίσκονται στην αίθουσα ελέγχου των παρουσιών ντυμένοι με τον ιατρικό τους ιματισμό.

2. Οι φοιτητές θα πρέπει να φορούν λευκή ιατρική ποδιά, πάνω από ιατρική φόρμα, σε όλες τις μονάδες της ΚΖΣ.

3. Στις αίθουσες των αποδυτηρίων υπάρχουν σιδερένια ντουλάπια στα οποία οι φοιτητές τοποθετούν τα προσωπικά τους αντικείμενα. Κάθε ντουλάπι χρησιμοποιείται ιδανικά από 2 φοιτητές και κλειδώνει με λουκέτο που προσκομίζουν οι φοιτητές. Επισημαίνεται πως στα ντουλάπια δεν θα πρέπει να φυλάσσονται αντικείμενα μεγάλης αξίας. Επιπλέον, όταν ολοκληρωθεί η παρουσία της ομάδας στην ΚΖΣ, τα ντουλάπια θα πρέπει να κενώνονται από τα αντικείμενα των φοιτητών. Σε αντίθετη περίπτωση, τα ντουλάπια κενώνονται από το προσωπικό της ΚΖΣ, ώστε να παραδοθούν εκ νέου για χρήση στους φοιτητές της επόμενης ομάδας.

4. Την πρώτη ημέρα της παρουσίας στην ΚΖΣ, οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν παραλάβει (γραμματεία Χειρουργικής, κ. Ζήνα Καλητσάρη) και εφεξής να συμπληρώνουν ανελλιπώς το βιβλιάριο καταγραφής των δραστηριοτήτων τους στην ΚΖΣ. Η προσκόμιση του συμπληρωμένου φοιτητικού βιβλιαρίου είναι απαραίτητη για την συμμετοχή στις πρακτικές εξετάσεις στο τέλος του 10ου εξαμήνου.

5. Οι φοιτητές θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον στοιχειώδη προσωπικό διαγνωστικό εξοπλισμό τους (στηθοσκόπιο, φακό επισκόπησης).

6. Η συμμετοχή των φοιτητών του εξαμήνου στις εφημερίες, καθορίζεται από τις επιμέρους Μονάδες της ΚΖΣ (π.χ. νοσηλευτήριο Χειρουργικής, Ιπποειδών κ.α.).

Κατηγορίες: Γενικές Ανακοινώσεις | Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink

Comments are closed.