Ανακοίνωση Γραμματείας

11/03/2020

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΛΟΙΜΩΞΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ CoviD-19

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

Λαμβάνοντας υπόψη τις Ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας και των Πρυτανικών Αρχών του ΑΠΘ για την αναστολή λειτουργίας των εκπαιδευτικών μονάδων και της εκπαιδευτικής διαδικασίας, σας πληροφορούμε σχετικά με την άμεση εφαρμογή των παρακάτω προληπτικών μέτρων:

  • Οι φοιτητές/τριες θα εξυπηρετούνται από τη Γραμματεία αυστηρά 10:00 – 11:00 καθημερινά για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας. Επισημαίνεται ότι στη Γραμματεία θα προσέρχονται μόνο οι φοιτητές που δεν μπορούν να εξυπηρετηθούν με άλλο τρόπο (sis.auth, email, τηλεφωνικά, φαξ, ταχυδρομικά).
  • Αναστέλλεται η Τελετή Ορκωμοσίας των αποφοίτων του Τμήματος που είχε ορισθεί στις 20 Μαρτίου 2020. Όσοι φοιτητές/τριες επιθυμούν, κατόπιν συνεννόησης με τη Γραμματεία, μπορούν να παραλάβουν τα πτυχία τους, την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 και ώρα 10:00–11:00 από το ισόγειο του κτηρίου Κτηνιατρικής, σε χώρο διαμορφωμένο. Επισημαίνεται ότι οι φοιτητές/τριες θα παραλαμβάνουν το πτυχίο τους κατά μόνας αυστηρώς και χωρίς συνοδούς. Σχετικά με την Τελετή Ορκωμοσίας θα υπάρξει εκ νέου Ανακοίνωση, εφόσον λήξει η περίοδος των προληπτικών μέτρων και ακολουθώντας πάντα τις σχετικές αποφάσεις των Πρυτανικών Αρχών.

Σε κάθε περίπτωση, εφόσον κριθεί αναγκαίο, η Γραμματεία του Τμήματος Κτηνιατρικής θα προβεί σε εκ νέου ενημέρωση.

 Από τη Γραμματεία

Κατηγορίες: Γενικές Ανακοινώσεις, Φοιτητικά | Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink

Comments are closed.