2η Προκήρυξη Υποτροφιών ΕΛΙΔΕΚ για Υποψήφιους Διδάκτορες

04/05/2018

Ο δεύτερος κύκλος της δράσης με τίτλο «2η Προκήρυξη Υποτροφιών ΕΛΙΔΕΚ για Υποψήφιους Διδάκτορες» έχει ανακοινωθεί. Λεπτομέρειες και πληροφορίες για την επικείμενη προκήρυξη μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο http://www.elidek.gr/call/2i-prokiryxi-ypotrofion-elidek-gia-ypopsifioys-didaktores/.

Απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες, των οποίων ο ορισμός της τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής τους έχει γίνει από 15/12/2016 και μετά και επιπλέον δεν έχουν παρέλθει 3 χρόνια από την απόκτηση του μεταπτυχιακού διπλώματος, για την δυνατότητα διεκδίκησης υποτροφίας με σκοπό την εκπόνηση της διδακτορικής τους διατριβής στην Ελλάδα, χρονικής διάρκειας το ανώτερο έως τριάντα έξι (36) διαδοχικούς μήνες.

Το Γραφείο Αναπτυξιακών Προγραμμάτων, διοργανώνει εκδήλωση με σκοπό τη ενημέρωση των υποψηφίων διδακτόρων για την επικείμενη προκήρυξη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Αμφιθέατρο Ι του Κέντρου Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (Κ.Ε.Δ.Ε.Α.) του ΑΠΘ, την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στις 10:00 π.μ.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί η πρόσκληση που αφορά τον 2ο κύκλο, στατιστικά στοιχεία που αφορούν τον 1ο κύκλο καθώς και χρήσιμες συμβουλές για τη συγγραφή της ερευνητικής πρότασης.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Πληροφορίες: Κόζαρης Ι. τηλ. 2310996840

Η υποβολή των αιτήσεων είναι δυνατή από τη 15η Ιουνίου 2018 και ώρα 3 μ.μ. έως και την 20ή Ιουλίου 2018 και ώρα 3 μ.μ.

Κατηγορίες: Διδακτορικές Διατριβές, Υποτροφίες | Αναδημοσίευση σε: Twitter, Facebook | Permalink

Comments are closed.